Trainingen

'Een avond vol interactie, iedere eerste donderdag van de maand!’

Iedere eerste donderdagavond van de maand, organiseren wij vanuit Embrace een thema-avond. Tijdens deze avonden staat de interactie tussen ouders, opvoeders en andere genodigden centraal, en leren we door het delen van ervaringen. Daarnaast wordt er een stukje theoretische kennis gedeeld, om zo je blik te verbreden. Het doel van deze thema-avonden is op een laagdrempelige manier interactie tot stand brengen, waarin ouders bewuster worden van hun handelen tijdens de opvoeding.

Voor meer informatie mail naar info@zorgbureau-embrace.nlof bel naar 0592-268163.

Ken je dat gevoel? Dat je “geleefd” wordt door je agenda? Dat je ineens opziet tegen dingen waar je eerder van kon genieten? Dat je last krijgt van je lijf, of je opgejaagd voelt van binnen? Vaak noemen we het stress, maar wat is dat nou eigenlijk?

Stress..of eigenlijk spanning is iets wat we allemaal wel kennen. Waar we ook echt niet zonder kunnen. Waar ligt nu die balans en houden we een gezonde spanning? En waarom heeft de ene persoon veel last van spanning en voelt veel eerder dat de balans weg is dan de ander?

Vanavond gaan we stilstaan bij verschillende stress-signalen (datgene waar je ‘last’ van krijgt) , de factoren waar je stress van krijgt (waardoor komt het nu dat je stress ervaart), verschillende persoonlijkheidsfactoren die van invloed kunnen zijn op de stress-beleving (dus hoe je zelf in elkaar zit en de manier waarop je met spanning omgaat).

Van harte welkom op deze avond!